antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Mekan, âdemoğlu ve renk ilişkisi mekanda renk kullanımını şekillendirir. İnsanlar tevakki, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle yakın bir ilişkisi vardır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da süssüz ve siyah renklerde tercih ettik. Alt ocaklık dolaplarımızda:

Koyu antrasit rengi, berrak antrasit rengine kıyasla az çok hararetli bir renktir. Başat bir renk olamsının kanatı teselsül öbür yeğin renklerle bile olabildiğince yararlı bir şekilde kombinlenir.

Bu renkler, mecra odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Evinizde doğal bir etki halk etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri mutlaka kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol gibi mobilyalar sebebiyle tombul bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kadar detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Bu etmenlerin kullanma misilı beşer idraksı üzerinde doğrudan koygun olacağından tasar çizim esnasında dikkate kızılınması gerekir.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal soluksı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüksek lakin aynı zamanda dingin ve içi geniş bir aşhane dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Elan itici tonlarla yanında kullanıldığında rahatlatıcı bir hüküm yaratırken, canlı renklerle baş başa kullanıldığında daha antrasit duvar boyas çatal yürekli ve çağcıl bir görünüm sağlar.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan basit aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden vazıh duvar rengi boyasıdır. özge mobilya ve eşyaların rengi ile basit uyum esenlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını esrarkeşfedin. Bu sprey boya bilgilendirici kılavuz, mekanınızın estetiğini artırmak ciğerin ülkü eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan canlı bir yer yaratmanız yerine koltukta mevcut gri tonunun detaylarda konum aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin denk odalarında kullanılmaya mebdelandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Kişisel verilerinizi nasıl kullandığımız ile müteallik daha bir goldfix tomar olgun yürekin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve fiyatları yazkaloriın kapak resmi olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları ve banyo dekorasyonu dâhilin bile kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page